Andere mogelijkheden

Naast het doneren van voer, spullen of het doen van een financiële donatie zijn er nog erg veel mogelijkheden waarop u ons kunt helpen.

Denk u bijvoorbeeld eens aan een van de volgende mogelijkheden:

Kom ons helpen

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons zeer gezellige en dynamische team willen komen versterken. Twijfel je of het wel wat voor je is!? Geen probleem, maak een afspraak en kom eens een kijkje nemen!

Voor onze actuele vacatures klikt u hier!

Verkoop/Veiling

Je kent het wel, een kast vol met spullen die je eigenlijk nooit meer gebruik. Maak er een foto van, plaats deze op facebook en vertel dat je de spullen verkoopt voor Stichting Dierenvoedselbank Vallei & Veluwe. Vergeet ons niet te taggen in je bericht zodat wij deze ook kunnen delen op onze facebookpagina! Verkoop de spullen voor een vaste prijs, opbod of maak er een veiling van!

Wasstraat 2.0

Organiseer een unieke wasstraat! Was in deze wasstraat bijvoorbeeld auto’s, fietsen en brommers. Maar maak er een unieke wasstraat van door ook trouwe viervoeters te wassen. Denk er wel aan dat je speciale shampoo gebruikt voor de honden. Neem contact met ons op en wij helpen je met de organisatie!

Bedenk zelf een actie!

Doe het net even anders en bedenk zelf een leuke actie om jouw steentje bij te dragen voor de huisdieren die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Heb je een leuke actie bedacht? Meld deze bij ons aan wij zorgen op onze mediakanalen voor publiciteit en indien nodig wat leuk promotiemateriaal!

Ideeën nodig? https://helpeenvereniging.nl/100-ideeen-om-geld-in-te-zamelen/

Ander leuk idee!?

Wij staan open voor alle andere leuke initiatieven om bij te dragen in onze strijd om te zorgen dat alle huisdieren voldoende voorzien worden in wat ze nodig hebben! App, bel of mail ons en wij nemen contact met je op om tot een leuke samenwerking te komen.